Filler 0.7 ml

OBS: aldersgrenes 20 år på alle injeksjonsbehandliner

Filler 0.7 ml


Vi benytter Teosyal, anerkjent for høy kvalitet og blant verdens ledende hyaluronfillere. Teosyal RHA-serien er designet for å bevare ditt naturlige uttrykk og tilby langvarige resultater. Distributøren i Norge følger strenge retningslinjer, og kun autorisert helsepersonell med nødvendig opplæring får tilgang til produktene. Vi bruker kun fillertyper som er godkjent til sitt formål, og oppfordrer til grundig research før behandling, da ikke alle fillere er oppløselige ved komplikasjoner. Vennligst merk at vi har en aldersgrense på 20 år for alle injeksjonsbehandlinger.

Hyaluronfillere består av en kunstig fremstilt gele av sukkermolekyler som binder store mengder vann, og injiseres i huden for å øke volum eller løfte området. Resultatene kan være synlige umiddelbart, men full effekt oppnås vanligvis når hevelsen har avtatt, vanligvis innen 7 dager, eller opptil en måned ved dypere behandlinger. Varigheten av filler avhenger av flere faktorer, vanligvis mellom 3-12 måneder. Vi utfører ikke nesekorreksjoner eller utfylling mellom brynene på grunn av høy risiko for bivirkninger. Vi vektlegger et naturlig resultat og sikkerhet ved alle behandlinger, og ber deg vennligst fylle ut et helse- og samtykkeskjema ved ankomst.

Vanlige bivirkninger inkluderer blåmerker, hevelse, hematom og ømhet rundt innstikkstedet. Mindre vanlige bivirkninger kan omfatte granulom og infeksjoner, mens alvorlige bivirkninger som allergiske reaksjoner og nekrose er sjeldne, men kan forekomme. Ved mistanke om alvorlige bivirkninger, vil våre behandlere følge deg opp, og medisinsk ansvarlig lege er Mithiran Manoharan.

Fjerning av fillere med Hyaluronidase utføres vanligvis ved akutte situasjoner med mistanke om blodkarokklusjon eller for å fjerne eldre filler. Antall behandlinger kan variere, og effekten av Hyaluronidase kan ses raskt, men flere behandlinger kan være nødvendig. Vi minner om at vi har en aldersgrense på 20 år for alle injeksjonsbehandlinger, og forbeholder oss retten til å ikke utføre behandlinger ved kontraindikasjoner av praktiske, helsemessige eller etiske årsaker.