Morpheus 8 Ekstra stort område

Ekstra stort område f.eks., ansikt + hals + bryst elelr armer x2 eller ben x2 etc.

Morpheus8

Behandlingen er en avansert og unik kombinasjon av mikroskopiske nåler og radiofrekvens som arbeider på dypere nivåer av huden enn noe annet tilgjengelig hudoppstrammende utstyr på markedet.

Under behandlingen leveres radiofrekvensenergien gjennom disse tynne nålene, som penetrerer hudens overflate og når helt ned til de dypere hudlagene. Dette gjør det mulig å levere terapeutisk energi på nøyaktige steder og stimulere en omfattende kollagenproduksjon i de dypere lagene av huden. Ved å målrette de dypere hudlagene oppnår Morpheus8-behandlingen en imponerende forbedring i hudens fasthet og tekstur.

Etter Morpheus8-behandlingen blir kroppens naturlige ressurser aktivert, og kollagenproduksjonen får en kickstart, noe som fører til økt fasthet, volum og elastisitet i huden.

Morpheus8 er en allsidig behandling som adresserer en rekke hudproblemer, inkludert fettfjerning for uønsket fett, løs eller hengende hud i ansiktet, kjevelinjen, halsen og kroppen, rynker og fine linjer i ansiktet, løs hud og rynker under øynene, arr etter akne, kirurgi eller lignende, strekkmerker i ansiktet eller kroppen, samt misfarging av huden (pigmenteringer). Denne omfattende tilnærmingen gjør Morpheus8 til et effektivt verktøy for å forbedre hudens utseende og tekstur på flere områder samtidig.

Hvilken områder kan behandles med Morpheus 8?

Morpheus8 kan benyttes på alle områder av kroppen og ansiktet, som kan ha nytte av en fornyelse, gjenoppbygning og oppstramming av den underliggende hud. Noen av de mest populære behandlingsområdene er den nedre delen av ansiktet og halsen. Morpheus8 er også egnet for områder i ansiktet og kropp som fremstår med rynker, misfarging eller arr fra akne, samtidig som den er svært populær for fjerning av uønsket fett.Behandleren din vil vurdere om du kan gjøre ønsket behandling. Eksempelvis er det ikke gunstig å fjerne fett fra visse steder i ansiktet dersom man er yngre. Bestill gjerne en konsultasjon (kr.250) dersom du er usikker.

Kan alle behandles med Morpheus?

Fordelene med Morpheus8s «fargeblind»-teknologi og dens unike egenskaper er at den kan brukes på alle hudtyper – også på personer med mørkere hud. Overfladisk behandling på hudfarger på Fitzpatrick Skala 5 og 6 skal behandles med forsiktighet pga risiko for dannelse av hyperpigmentering.

Hvor raskt kan jeg se resultater fra Morpheus 8 behandlinger?

Avhengig av behandlingstype og hudens tilstand, kan det ta 1-6 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Vi anbefaler vanligvis 4 behandlinger, og tilbyr en pakkepris hvor den fjerde behandlingen er gratis. Etter en behandling vil du kunne se de første synlige resultatene i løpet av få dager, men de mest merkbare endringene vil typisk være synlige etter ca. 3 uker. Videre vil forbedringene i huden fortsette i opptil 8 måneder etter behandlingen, noe som gir deg en langvarig og gradvis forbedring av hudens utseende og tekstur.

Bivirkninger

Morpheus8 har vanligvis få og milde bivirkninger, som rødhet, hevelse og blåmerker, som forsvinner innen få dager. Alvorlige reaksjoner er sjeldne, men inkluderer blemmer eller arrdannelse. Etter behandling er det viktig å beskytte huden mot sollys med solkrem. Snakk alltid med en lege om eventuelle bekymringer før behandlingen.